ČLÁNKY

Protein patří mezi základní stavební kameny v těle. Tvoří stavební bloky orgánů, kůže, hormonů a všeho ostatního důležitého v organismu. Právě z tohoto důvodu byste měli konzumovat potraviny s vysokým obsahem proteinů.

Nejlepší spalovače tuků. Mají smysl? Jaký je nejlepší a která látka v něm nesmí chybět? Jak poznám, že funguje?
Spalovače tuků je oblíbený doplněk při redukci váhy. Možná ale nevíte, jak fungují a na to se podíváme v dnešním článku, kde vám i doporučíme ty nejlepší suplementy a prozradíme, jakou roli hrají při hubnutí.

Vláčný, lahodný, a hlavně jednoduchý recept na voňavý banánový chlebík, který si určitě zamilujete. Banana bread je vynikající k snídani, svačině, ale i jako rychlý dezert pro návštěvu.

KING KONG

16.02.2022

Přípravek King Kong usnadňuje maximální přeměnu energie ve svaly. Jedná se o širokospektrální regenerační preparát s anabolickým efektem. Ovlivňuje především dráhu plic, ledvin a močového měchýře. Harmonizací těchto energetických drah lze napomoci při problémech, které vznikají v důsledku jejich disharmonie.

Ahoj všem, co zkouší přerušované půstování. Dnes jsem skončil s 58 hod půstem a cítím se (vždy) jako jura. S půsty jsem začal kvůli naději vyléčit se z autoimunitní nemoci. Půst se stal po letech součástí mého životního stylu a už více jak 5 let čerpám z půstů benefity zdravotní, sportovní, psychické a další 🖤.

Obezita je porucha hromadění tuků. Nejsou to jen kilogramy navíc. Ukládání tuků je ale řízeno hormonálně, zejména inzulinem. Uvolňování inzulinu je řízeno zejména sacharidy. Řešením obezity proto není nutit lidí omezovat tuky, více se hýbat a méně jíst, ale jíst lépe. Obezita je způsobena pozitivní energetickou bilancí - převahou příjmu energie nad...

Tuky, které urychlují hubnutí? Jezte dostatek omega-3! Esenciální kyseliny, kam patří i omega-3 a omega-6, si tělo nedokáže vyrobit, proto je potřeba je přijmout ze správných potravin.